Buitenschoolse opvang Sam en Sjakie

Een goede mix van ontspanning en uitdaging

Na schooltijd is het tijd voor ontspanning. Knutselen, lezen, koken, timmeren, buiten spelen: bij Sam&sjakie kan het allemaal. Het hele jaar door is er een uitdagend en gevarieerd activiteitenaanbod. Regelmatig gaan we met de kinderen naar de speelveldjes in de buurt en bij slecht weer kan er gebruikt gemaakt worden van het speellokaal.

Ontmoetingsplek

Sam&sjakie is echt een ontmoetingsplek voor de kinderen van de drie verschillende scholen in de wijk. Naast kinderen van Het Roessink bezoeken ook kinderen van de interconfessionele basisschool WereldWijzer en obs Kolmenscate onze buitenschoolse opvang. Zo zijn er altijd voldoende speelkameraadjes voorhanden.

Gezellige en uitdagende groepsruimtes

Er is plaats voor 60 kinderen, verdeeld over drie groepen die gevestigd zijn in vier (4) lokalen in het scholencomplex Colmschate Zuid. De lokalen zijn aangepast en ingericht ten behoeve van naschoolse opvang; elk lokaal kent dan ook leuke hoeken en veel mogelijkheden tot divers spel.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang Sam&sjakie is iedere middag na schooltijd tot 18.30 uur geopend. Ook in de vakanties en tijdens schoolvrije dagen is opvang mogelijk.

Samenwerking met school

Doordat Sam&sjakie in school is gevestigd, kunnen de kinderen op een veilige manier na schooltijd bij de opvang komen. Met de leerkrachten vindt er bij bijzonderheden een overdracht plaats, zodat de pedagogisch medewerkers weten hoe het gaat met een kind en daar bij aan kunnen sluiten en/of dit weer kunnen bespreken met de ouder aan het einde van de dag.

Meer informatie of advies?

Kom gerust eens kijken, samen met uw kind! U bent van harte welkom.

Lees meer over onze opvangmogelijkheden, tarieven, en de vergoeding op onze website: www.samenko.nl

Wilt u persoonlijk advies? Dan helpen wij u graag. Onze collega’s zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur: telefoon 0570-857100 of stel uw vraag per e-mail: info@samenko.nl